briefcaseDe meeste opdrachten van ILV Consultancy beginnen met een advies. Door middel van een Quick Scan wordt op no cure no pay basis een onderzoek gedaan binnen uw organisatie. Zijn er geen resultaten te bereiken dan blijft het bij dit korte onderzoek.

Door gebruik te maken van Symlad(R) wordt op een gestructureerde wijze de processen in kaart gebracht en wordt nagegaan wat de te bereiken resultaten in kunnen houden. In overleg wordt dan een stappenplan opgesteld om de volledige resultaten en de business case samen te stellen.


De ILV Consultancy opdrachten kenmerken zich verder door de snelle vertaalslag van theoretische concepten naar haalbare oplossingen. Verder schromen we niet om innovatieve toepassingen en oplossingen te introduceren. Onze opdrachtgevers profiteren van deze state of the art toepassingen bij het bereiken van hun doelstellingen.

Na een grondige analyse wordt de adviesfase afgerond met een heldere en duidelijke presentatie. De business case en ROI berekeningen onderbouwen eventuele toekomstige investeringen en projecten. Vanuit onze visie "Wat we adviseren, realiseren we" is ILV Consultancy ook de partij voor de realisatie en implementatie.

edit mail
Indien u graag nadere informatie wenst kunt u contact met ons opnemen.

phone
Indien u liever direct contact wilt hebben, gebruik dan een van de volgende mogelijkheden

directions
Wij helpen u graag om onze oplossingen en diensten toe te lichten en na te gaan wat onze expertise voor u kan betekenen

Go to top