DSD

Direct Store Delivery (DSD) is een oplossing voor organisaties die hun goederenstromen van en naar winkels willen beheersen en controleren.

Naast de standaard functionaleit ter ondersteuning van het magazijn en de distributie, bevat DSD functionaliteit voor tracking & tracing, barcode scanning, RF-ID vastlegging en aflever bevestigingen door middel van papieren of elektronische Proof of Deliveries (POD). Op deze wijze wordt een volledige Track & Trace oplossing geboden.

Tevens bevat de oplossing mogelijkheden om de leveringen te consolideren en te factureren. Met een geintegreerd dashboard inclusief rapportage mogelijkheden heeft u alles om de supply chain van en naar winkels effectief en efficient te organiseren.

 

 

 

De oplossing is beschikbaar op het Windows en Apple platform, waardoor ook mobile devices, de Apple iPhone en iPad kunnen worden toegepast in de supply chain en winkels. Doordat er sprake is van een "Real-time" systeem en door de geintegreerde Web oplossing, is de gewenste informatie direct beschikbaar op iedere gewenste plaats in de wereld.ipad

De oplossing is eveneens schaalbaar en inzetbaar vanaf 1 enkele pc tot en met een bedrijfsserver. Door de flexibiliteit van de DSD oplossing kunnen we uitgaande van de standaard oplossing altijd een oplossing voor uw omgeving bieden.

                                                                                                                             

 

 

edit mail
Indien u graag nadere informatie wenst kunt u contact met ons opnemen.

phone
Indien u liever direct contact wilt hebben, gebruik dan een van de volgende mogelijkheden

directions
Wij helpen u graag om onze oplossingen en diensten toe te lichten en na te gaan wat onze expertise voor u kan betekenen

Go to top