carousel homeEnterpriseOne is de familienaam van Oracle's geïntegreerde informatie- en managementsysteem dat uit talloze state of the art modules bestaat. Met deze complete suite kunnen alle facetten van de bedrijfsvoering optimaal ondersteund worden: van financial management tot human resource management, van marketing tot warehousing.

De focus ligt op kostenbeheersing en optimalisering van de productiviteit en kwaliteit van uw organisatie. EnterpriseOne is het ERP-systeem bij uitstek voor organisaties die producten of fysieke activa produceren, distribueren, van onderhoud voorzien of beheren.

EnterpriseOne is net als alle andere ERP-applicaties een standaardpakket. Was standaard vroeger synoniem aan log en beperkt, inmiddels zijn de voordelen van een standaardpakket overbekend. Het centraal kunnen beheren van alle bedrijfssoftware (steeds vaker web based) en de uniformiteit van applicaties zijn daarvan de belangrijkste; met name voor organisaties met meerdere vestigingen. Zo min mogelijk maatwerk is dan ook ons devies. We zoeken wel oplossingen die meegroeien met de klant, die flexibel zijn.

Daartoe moet je kennis hebben van alle uithoeken van EnterpriseOne die zeer uitgebreid is. En je moet kennis hebben van de klant en diens branche. Branchekennis en pakketkennis zitten vast in onze uitrusting; We werken er continu aan om die up to date te houden. Voor meer informatie over JD Edwards en wat ILV Consultancy voor u kan betekenen neem contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

edit mail
Indien u graag nadere informatie wenst kunt u contact met ons opnemen.

phone
Indien u liever direct contact wilt hebben, gebruik dan een van de volgende mogelijkheden

directions
Wij helpen u graag om onze oplossingen en diensten toe te lichten en na te gaan wat onze expertise voor u kan betekenen

Go to top